Ο παίκτης του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποβλήθηκε οριστικά από το Survivor έπειτα από την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Ο Γιώργος Κατσαούνης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα μέσω Παρισιού.

Κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος συνομίλησε με αρκετό κόσμο που φαίνεται πως τον αναγνώρισε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκε να λέει «ήταν η κακιά η ώρα» αναφερόμενος στο περιστατικό οδήγησε στην αποπομπή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Τι συνέβη στο Survivor;

Ο Γιώργος Κατσαούνης ξεκίνησε να καβγαδίζει με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον. Η συμπεριφορά του δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την παραγωγή κι έτσι αποβλήθηκε, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του reality.

Ο καβγάς μεταξύ τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νησί, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε «όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

Αργότερα, ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για το περιστατικό που έγινε με τα παπούτσια και δήλωσε ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τάκη, παρά μόνο να τον φοβερίσει.

Το απρόοπτο της άφιξής του

Η άφιξή του «Τσακατσούκα» στην Ελλάδα συνοδεύτηκε όμως και με ένα απρόοπτο αφού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, χάθηκε η βαλίτσα του.

Να σημειώσουμε ότι παρόλο που ο Γιώργος Κατσαούνης συνομίλησε με άλλους επιβάτες φτάνοντας στην Ελλάδα, οι άνθρωποι της ασφάλειάς του δεν επέτρεψαν να τραβήξουν φωτογραφίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ