Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου συμπρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς». Φαίνεται πως οι έντονες σκηνές ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μυρτάλη βοήθησαν να γεννηθούν συναισθήματα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου είναι εδώ και τέσσερις μήνες ζευγάρι. Η σχέση του ζευγαριού είναι γνωστή μάλιστα και στους συντελεστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αλέξανδος Σκουρλέτης είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τις σχέσεις. «Μέχρι στιγμής κρατάω μια απόσταση από τον έρωτα. Εντάξει, εννοείται ότι έχω ερωτευτεί, αλλά δεν ήμουν ποτέ των σχέσεων, ίσως με φοβίζει η δέσμευση. Επίσης, είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω και κάπως φοβάμαι ότι είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε ακολουθήσει σε όσα θες και να τον ακολουθήσεις και εσύ», είχε δηλώσει στη Φανή Πλατσατούρα. «Γενικά είναι μια σύμπτωση που είναι ωραία όταν συμβαίνει, αλλά συμβαίνει σπάνια αυτό το ταίριασμα δύο ανθρώπων».

Η Αφοδίτη Λιάνου είχε πει στο ΟΚ! για την εμπειρία της στη σειρά:  «Είναι συνολικά μια ωραία εμπειρία. Έχει καθημερινά γυρίσματα και πολύ τρέξιμο αλλά δεν θα βαρεθώ ούτε θα γκρινιάξω γιατί κάνω κάτι δημιουργικό, στο οποίο δοκιμάζω τον εαυτό μου. Μου αρέσει που μπήκα στον κόσμο της δουλειάς, βγάζω τα δικά μου χρήματα και έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και διάθεση να σε βοηθήσουν. Είναι πολύ κοντά σε εμάς, τους μικρότερους ηλικιακά, και γενικότερα το κλίμα στα γυρίσματα είναι σχεδόν οικογενειακό. Έχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ