Η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχθηκε λίγες ημέρες μετά την κηδεία του αδερφού της όταν πήγε σε πάρτι της κουμπάρας της, Γωγώς Γαρυφάλλου.

Συγκεκριμένα η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη ανέφερε ότι: «Εγώ το έκανα πιο πολύ για τη μητέρα μου για να μη στενοχωριέται. Όποιος και να το έβλεπε αυτό, μπορεί όντως να το παρεξηγούσε. Έπρεπε να εξηγήσω τι έχει γίνει. Κατ’ αρχήν δεν πήγα σε γενέθλια. Δούλευα και ήρθαν να κάνουν έκπληξη στη Γωγώ. Μας κάλεσε η Ελένη Καρουσάκη σε ένα μαγαζί. Εγώ δεν πηγαίνω σπίτι μου, αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη. Μας είπε η Ελένη αν θέλουμε να πάμε μία βόλτα. Ήταν κάθε ημέρα στο νοσοκομείο η Ελένη και όλοι οι κολλητοί του Νίκου.

Ένα ζευγάρι φίλων μας και πολύ κολλητοί με τη Γωγώ της είπαν “να σου κάνουμε μια έκπληξη” και φώναξαν την Ελένη να της πει το χρόνια πολλά. Έφταιξα που χαμογέλασα για τα χρόνια πολλά. Ξέρω εγώ; Με έβρισαν πολύ άσχημα».

Διαβάστε επίσης: Γωγώ Γαρυφάλλου: Η απάντηση για την έξοδο με την Αννούλα δύο μέρες μετά την κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ