Δύο ημέρες μετά την κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη η Αννούλα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο όπου η Ελένη Καρουσάκη της ευχήθηκε για τα γενέθλια της δεύτερης. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε προκάλεσε αντιδράσεις στα social media αναφορικά με το πένθος. Μία ημέρα πριν είχαν μιλήσει στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για την εμφάνιση που έκανε η Αννούλα Φλωρινιώτη σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά.

«Σήμερα όπως και κάθε μέρα είμαι δίπλα στην κουμπάρα μου γιατί με έχει ανάγκη, γιατί είναι γιορτές και πρέπει να μη νιώθει ότι είναι μόνη της, αλλά έχει κοντά και την “αδελφή” της και αυτές τις δύσκολες ώρες. Έχουμε περάσει τόσα μαζί. Για εμάς ο Νίκος έκανε γάμο, έτσι το έχουμε περάσει στο μυαλό μας και αρνούμαστε την υπόλοιπη κατάσταση. Έκανα αυτή την ανάρτηση γιατί για εμάς όνειρό μας με τον Νίκο ήταν να πάμε ως ζευγάρι στο J2US κάτι που δεν θα γίνει. Θα ήθελα να πάω και να αφιερώσω όλη τη συμμετοχή μου σε αυτόν τον άγγελο που είναι στον ουρανό και τραγουδάει στους υπόλοιπους αγγέλους», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Αναγκάζομαι να επιστρέψω στα επαγγελματικά μου καθήκοντά, αλλά το ζητάω κιόλας γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι τόσοι τραγουδιστές μέσα, αν δεν πάω εγώ μπορεί να μη γίνει και το live. Είναι αμαρτία για τα παιδιά και είναι και η δουλειά μου, από αυτό ζω και πρέπει να το κάνω. Έχω μεγάλη άρνηση, προσπαθώ να λειτουργώ σαν να μην έχει γίνει τίποτα και για αυτό δουλεύω όλη μέρα. Πάω σπίτι μου για να κάνω μόνο μπάνιο. Θα έρθουν όλοι οι φίλοι του να με δουν για συμπαράσταση», ανέφερε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου απαντά στις αντιδράσεις

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η Γωγώ Γαρυφάλλου απάντησε μέσα από το Instagram της: «Κάνω αυτό το στόρι για να τοποθετηθώ γιατί τα έχω πάρει στην κράνα. Όσο αγαπάει η Αννούλα τον αδελφό της δεν τον αγαπάει κανένας εκεί έξω. Ήταν ημέρες Χριστουγέννων, είχα τα γενέθλιά μου, όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου για να την κάνω να συνεχίσει να χαμογελάει. Ο Νίκος μας και ο Γιάννης μας δεν θέλει να κλαίει η Αννούλα. Ένα φιλικό ζευγάρι που μας αγαπά πολύ μας είπε με το ζόρι να πάμε επειδή είναι ημέρες άγιες για να ξεχαστούμε. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Εμείς έχουμε άρνηση στο πένθος. Ο Νίκος ήταν, είναι και θα είναι για πάντα εδώ, ο γαμπρούλης μας.

Το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Πετρίδη

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης ξέσπασε μέσα από την εκπομπή του και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Καταλαβαίνω την Αννούλα, αλλά όχι τα παράσιτα δίπλα της».

«Δεν ήμουν ποτέ φίλος με τον Νίκο Φλωρινιώτη. Ήμουν φίλος με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και την Αννούλα που τους καλούσα στις εκπομπές. Με τον Νίκο δεν λέγαμε ούτε γεια. Είναι ανεπίτρεπτο να φεύγει ένα τόσο νέο παιδί, 39 χρονών και να βλέπω μετά όλα αυτά».

«Ούτε γενέθλια κάναμε, ούτε χαρές έχουμε»»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» η Γωγώ Γαρυφάλλου απάντησε για όλες τις αντιδράσεις που υπήρξαν για εκείνη τη βραδιά

«Δύσκολα τα Χριστούγεννα και έχουμε ακούσει τα εξ’ αμάξης. Μαύρα, κατάμαυρα γενέθλια ήταν και να πω ότι δεν διοργάνωσα γενέθλια. Εκείνη τη μέρα δουλεύαμε με την Άννα, καθώς τελείωσε η βραδιά για το δικό μας μαγαζί και έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι που μας αγαπάει πάρα πολύ και μας έλεγε “όχι δεν θα μείνετε έτσι άγιες μέρες, θα ρθείτε” και μας έστελναν μηνύματα. Η Άννα εκείνη τη μέρα δεν ήταν καθόλου καλά και δεν έκανα κανένα πάρτι, ούτε στα τραπέζια χόρευα. Απλώς η φίλη μας ανέβασε το στόρι που η Καρουσάκη μου λέει το “χρόνια πολλά” χωρίς τούρτα».

«Μετά βρέθηκε όλος ο κόσμος να λέει “πώς πενθούν έτσι;”. Και στην τελική, και τι τους νοιάζει κιόλας; Ούτε γενέθλια κάναμε, ούτε χαρές έχουμε», συνέχισε η ίδια.

«Εμένα με πήρε η Άννα και μου είπε για τον χαμό που έχει γίνει. Όταν αντιλήφθηκα τι έχει γίνει, τρελάθηκα». Όσον αφορά για την ψυχολογική κατάσταση της Άννας Φλωρινιώτη, η Γωγώ Γρυφάλλου είπε πως «είναι χάλια, έχει να βιώσει όλο αυτό. Εγώ σαν κουμπάρα και φίλη της έχω το χρέος να την κάνω να χαμογελάει. Όλη τη βραδιά η Αννούλα ήταν χάλια. Γενικά δεν είναι καλά, θέλει να είναι διαρκώς με κόσμο».

«Να κοιτάξουν όλοι αυτοί την καμπούρα τους. Ας κοιτάξουν όλοι αυτοί πώς είναι μέσα της η Άννα και αν αυτό της κάνει καλό. Εγώ, για να μην πέσει ψυχολογικά η κουμπάρα μου, θα την πάω και στο θέατρο και στα μπουζούκια. Η ψυχολογία της είναι χάλια», κατέληξε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Φλωρινιώτης: Συντετριμμένοι η μητέρα και τα αδέλφια του στην κηδεία του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ