Την προσωπική της εμπειρία για την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που δέχτηκε στο παρελθόν εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη σε πρόσφατο Tedx. Η youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε με λεπτομέρειες για το περιστατικό που οδήγησε σε σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της ενώ αποκάλυψε πως τελικά πήρε την απόφαση να χωρίσει.

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μεταξύ άλλων παρουσίασε στην ομιλία της τα μηνύματα που δεχόταν από άλλες κοπέλες και που μαρτυρούσαν ότι ο πρώην σύντροφός της την απατούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια είχε στο παρελθόν μοιραστεί το σχετικό στιγμιότυπο από την κακοποίησή της στα Social Media στέλνοντας ένα μήνυμα κατά της βίας των γυναικών.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram τον Νοέμβριο του 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ