Δύσκολες ώρες για την Άννα Μαρία Βέλλη. Η γνωστή youtuber μέσα από μια σειρά φωτογραφιών αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της παππού ο οποίος έφυγε από τη ζωή. «Παππού τους ζηλεύω όλους εκεί που πήγες που θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν τις πατάτες σου και να γνωρίσουν την παιδική ψυχούλα σου. Σ’ αγαπώ για πάντα».

Στη συνέχεια σε μαύρο φόντο με την εικόνα ενός λευκού περιστεριού η Άννα Μαρία Βέλλη έγραψε: «Κι είναι τ’ όνειρο γλυκό, και είναι τόσο μαγικό, ο παππούς νιώθει λιγάκι πως ξανάγινε παιδάκι».

Τις προηγούμενες ημέρες, η Άννα Μαρία Βέλλη είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της.

Η youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε με λεπτομέρειες για το περιστατικό που οδήγησε σε σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της ενώ αποκάλυψε πως τελικά πήρε την απόφαση να χωρίσει.

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ