Η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου αναφέρει ότι κάποιος άγνωστος της επιτέθηκε λεκτικά στον δρόμο ενώ δίπλα της βρισκόταν ο μικρός γιος της.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με τον γιο της μέσα στο αυτοκίνητό της όπου ξαφνικά κάποιος άγνωστος παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να τρομάξει τόσο η ίδια όσο και το παιδί της.

Η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να πει κάποια πράγματα γι αυτό που συνέβη καθώς ακόμα νιώθει τρομαγμένη με το συγκεκριμένο περιστατικό:

«Ο λόγος που ανεβάζω αυτό το βίντεο είναι επειδή τις τελευταίες μέρες όλοι παρακολουθούμε πολύ θλιβερά γεγονότα, ξυλοδαρμούς κτλπ. Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο σε αυτό, γιατί όλοι γνωρίζετε για ποιο θέμα μιλάω. Σήμερα λοιπόν ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα και ένας τύπος πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά. Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως αυτός έριξε ευθύνες σε εμένα. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί και αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός. Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ όμως, να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι. Πρέπει επιτέλους το κράτος να πάρει μέτρα και να τιμωρεί υποδειγματικά όλους αυτούς που ασκούν βία, είτε λεκτική είτε σωματική».

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Πάρτι γενεθλίων για τον μεγάλο της γιο, Μπάμπη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ