Κύμα συμπαράστασης προς τη Δανάη Μπάρκα ξεσήκωσαν οι ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η παρουσιάστρια του Mega απάντησε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης –σήμερα απουσίαζε λόγω κορονοϊού– και στο πλευρό της στάθηκαν πολλοί από τους εγχώριους σταρ. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε με τοποθέτησή της.

Λίγες ώρες μετά την αποστομωτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν η Αφροδίτη Λατινοπούλου «δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο». Μάλιστα, δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η ίδια φαίνεται όμως πως είναι αμετανόητη. Σε ραδιοφωνικό μέσο της Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το protothema.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά «να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις».

«Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» προσθέτει.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», υποστήριξε μιλώντας  στον Status FM.

Τέλος είπε ότι κατά το παρελθόν την έχει γοητεύσει υπέρβαρος άνδρας. Σύμφωνα με την ίδια, την προσέγγισε πολύ όμορφα και υπογράμμισε ότι αν ήταν μαζί θα τον προέτρεπε να χάσει άμεσα κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ