Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της η Αλίσα Μιλάνο. Όπως αποκάλυψε στην σειρά podcast «Me Becoming Mom» πίστευε ότι οι εκτρώσεις που έκανε στα 20 της, θα την «κυνηγούν». «Πίστευα ότι αυτή θα είναι η καρμική τιμωρία μου, να μην κάνω ποτέ παιδιά, μετά τις εκτρώσεις κι όταν έκανα, φοβόμουν ότι κάποιος θα μου τα πάρει πίσω» θυμάται η Αλίσα Μιλάνο, που σήμερα έχει δύο παιδιά.

(Abaca)

Όπως είπε η ηθοποιός, οι αποβολές που της είχαν τύχει σε προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν η «τιμωρία» της. Για πολλά χρόνια πίστευε ότι οι εκτρώσεις που έκανε στην ηλικία των 20, θα την «κυνηγούν» για πάντα.

«Πάντα σκεφτόμουν: κι αν μου πάθουν τίποτα ή κάποιος μου τα πάρει μακριά».

«Πίστευα ότι αυτή θα είναι η καρμική τιμωρία μου. Να μην κάνω ποτέ παιδιά, μετά από τις εκτρώσεις», εξήγησε η Αλίσα Μιλάνο.

«Ο τρόπος που αντιδρούσα, όταν επρόκειτο για τα παιδιά μου ήταν υπερβολικός και ίσως είναι κάτι συνηθισμένο για κάποιους, όμως εγώ ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου. Πάντα σκεφτόμουν: κι αν μου πάθουν τίποτα ή κάποιος μου τα πάρει μακριά, μετά από αυτό που έκανα; Σκεφτόμουν ότι το κάρμα θα με εκδικηθεί για τις εκτρώσεις που είχα κάνει», δήλωσε η ηθοποιός.

Σχετικά με τον λόγο, για τον οποίο προχώρησε σε εκτρώσεις σε τόσο μικρή ηλικία, εξήγησε πως δεν ένιωθε ότι «ήταν εξοπλισμένη με όλα τα εφόδια.

«Δεν ήμουν ούτε έτοιμη, αλλά ούτε και “εξοπλισμένη” με όσα χρειάζονταν. Είχα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον διαφορετικό και ξαφνικά ένιωσα σαν να έρχομαι σε αντίθεση με την ίδια μου την πίστη. Ξαφνικά, έπρεπε να πάρω εγώ μία απόφαση, ενώ η πίστη μου όριζε τον άνδρα υπεύθυνο για όλα. Είχα μία καριέρα να κοιτάξω, ένα μέλλον, είχα μέχρι και κρίσεις πανικού να αντιμετωπίσω, δεν ήταν ιδανικό εκείνο το διάστημα», εξήγησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ