Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια της Αιμιλίας Υψηλάντη μετά τον θάνατο της 55χρονης κόρης της, Μαρίνας. Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε χθες στην Ακράτα.

Τα πρώτα λόγια της Αιμιλίας Υψηλάντη για τις στιγμές θλίψης μετά τον χαμό της κόρης της Μαρίνας, μεταφέρθηκαν μέσω της δημοσιογράφου και υπεύθυνης του γραφείο Τύπου του θεάτρου «Αργώ – Αιμιλία Υψηλάντη», Μαρίκας Αρβανιτοπούλου.

«Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας. Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους, γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους», ανέφεραν η ηθοποιός και η εγγονή της Άρτεμις Υψηλάντη, κόρη της Μαρίνας.

Επιπλέον στην ανακοίνωση αναφέρονταν τα συλλυπητήρια των εργαζομένων του θεάτρου Αργώ για την απώλεια:

«Το θέατρο Αργώ πενθεί. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη. Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά, καθώς και οι παραστάσεις της «Κυρίας Κλάιν».

Θυμίζουμε ότι η Μαρίνα Υψηλάντη είχε συνεργαστεί με τη μητέρα της στο θέατρο Αργώ. Ενώ τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει στο πλευρό της και την εγγονή της Άρτεμη.

«Τώρα έχω μαζί μου στο θέατρο την εγγονή μου, την Άρτεμις. Κάποτε είχα την κόρη μου και τώρα το παιδί της. Το παιδί μου ακολούθησε τα επαγγελματικά μου βήματα, δούλεψε ως ηθοποιός, αλλά ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία και τον κινηματογράφο», είχε δηλώσει η Αιμιλία Υψηλάντη σε παλαιότερη συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ