Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός του Snik με την σύντροφό του Γιώτα Ιωαννίδου. Μάλιστα ο τράπερ έκανε unfollow όλους όσους ακολουθούσε στο Ιnstagram, συμπεριλαμβανομένης και της πρώην συντρόφου του. Για λίγη μόνο ώρα ακολουθούσε μόνο ένα άτομο, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ στη συνέχεια μηδένισε τα πρόσωπα που ακολουθούσε.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου είχαν έναν επεισοδιακό χωρισμό μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στις Μαλδίβες. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από έναν μεγάλο καβγά στο σπίτι του Snik. Ένας καβγάς για τον οποίο σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή, η Γιώτα Ιωαννίδου έφτασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί δεν έκανε μήνυση, ωστόσο έγινε καταγραφή των γεγονότων.

«Πριν από δύο εβδομάδες έγινε μεγάλος καβγάς στο σπίτι του Snik στα βόρεια προάστια με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να φτάσει μέχρι και στο Α.Τ. της περιοχής. Δεν κατέθεσε μήνυση, αλλά έκανε εγγραφή. Είπε στους αστυνομικούς τι έγινε στο σπίτι. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ήταν ο λόγος και η αφορμή που χώρισε το ζευγάρι», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Snik και στην πρώην σύντροφό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ