Τελειωμό δεν έχουν φαίνεται οι παράνομοι έρωτες στις Άγριες Μέλισσες. Ο γάμος της Κορίνας Μεγαρίτη με τον Μελέτη όπως είδαμε και στα προηγούμενα  περνά κρίση με το ζευγάρι να φαίνεται να μην έχει διάθεση να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του για να σώσει τον γάμο τους. Ο Μελέτης δεν μπορεί στιγμή να συγχωρέσει τον Ακύλα για το κακό που πήγε να του κάνει και στο πρόσωπο της Κορίνας βλέπει μια γυναίκα που δεν έχει σκοπό να τον στηρίξει και να παραδεχτεί τον δόλιο χαρακτήρα του πατέρα της.

Η Κορίνα που υπεραγαπά τον πατέρα της δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τον Μελέτη και τον γάμο τους. Η αποκάλυψη ότι δεν είναι πραγματικό παιδί του Ακύλα αλλά καρπός ενός παράνομου έρωτα της μητέρας της θα την κάνει να φύγει από το σπίτι και να περιπλανιέται στους δρόμους. Εκεί θα συναντήσει τυχαία τον γοητευτικό φαντάρο Μπάμπη Βαμβακά που θα της προσφέρει βοήθεια. Οι δύο νέοι θα έρθουν κοντά και για πρώτη φορά θα δούμε τον Μπάμπη να εξομολογείται τον έρωτα του σε μια άλλη γυναίκα μετά την Ασημίνα.

Η Κορίνα δείχνει έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα αφού για πρώτη φορά νιώθει έντονα συναισθήματα αγάπης. Σε αυτή της την απόφαση για πρώτη φορά θα βρει συμπαράσταση από την μητέρα της όπως σας είχε γράψει το okmag εδώ και πολύ καιρό. Ο Μελέτης δείχνει να μην ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στο γάμο του με την Κορίνα αφού μια επίσκεψη της Πηνελόπης θα τον μπερδέψει…το ρεπορτάζ του okmag στο Διαφάνι συνεχίζεται με πολλές εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ