Το εξώδικο που της επιδόθηκε σήμερα το μεσημέρι 6 Δεκεμβρίου από την Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter η ερμηνεύτρια Αφροδίτη Μάνου. Η αντιπαράθεση των δύο γυναικών ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Αρχικά με μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. «Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Η Αφροδίτη Μάνου με τη σειρά της έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, για την Έλενα Ακρίτα στην οποία γράφει: «Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…»

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα δεν άργησε να έρθει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου έγραψε: «Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μάνου», αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας, ενώ στη συνέχεια έκανε άλλη μια ανάρτηση στην οποία έγραψε ότι ήδη κινείται νομικά εναντίον της Αφροδίτης Μάνου. «Εννοείται ότι κινούμαι νομικά κατά της Αφροδίτης Μάνου. Εννοείται αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πράγμα το οποίο έγινε, αφού σήμερα η Αφροδίτη Μάνου έλαβε εξώδικο από την Έλενα Ακρίτα. Ως απάντηση, η ερμηνεύτρια έδωσε ραντεβού στη δημοσιογράφο στα δικαστήρια δηλώνοντας ότι δεν υπογράφει δήλωση μετάνοιας για τις πολιτικές και κοινωνικές της απόψεις.

«Εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεών μου από 16 χρονών. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα της Ευελπίδων, λοιπόν…», ήταν η απάντηση της Αφροδίτης Μάνου στην Έλενα Ακρίτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ