Στη Θεσσαλονίκη γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4». Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και ο 50 Cent που βρίσκετα ήδη στη χώρα μας. Η πρώτη φωτογραφία με τον ράπερ ανέβηκε στο Instagram από τον κασκαντέρ του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έχει ανεβάσει κι άλλες φωτογραφίες από την Ελλάδα αλλά και τα γυρίσματα.

Η χαρά της συμμετοχής του στην ταινία «Αναλώσιμοι 4» είναι μεγάλη αφού συνεργάζεται με ένα από τους αγαπημένους του ηθοποιούς, τον Τζέισον Στέιθαμ.

Ποιοι άλλοι βρίσκονται στην Ελλάδα για γυρίσματα

Εκτός από τον 50 Cent και τον Τζέισον Στέιθαμ στη συμπρωτεύουσα βρίσκονται ακόμα οι Άντι Γκαρσία και Μέγκαν Φοξ. Η ηθοποιός συνοδεύεται μάλιστα στο ταξίδι της από τον σύντροφό της machine Gun Kelly.

Η πλειοψηφία των αστέρων του Χόλιγουντ που φτάνουν τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να απολαύσει υψηλού επιπέδου φιλοξενία σε ξενοδοχειακή μονάδα που εξασφαλίζει και μια σχετική εγγύτητα από το τεράστιο stage γυρισμάτων στα Βασιλικά.

Η κατασκευή των σκηνικών έχει γίνει από ελληνικά στην πλειοψηφία χέρια, τα συνεργεία για τα γυρίσματα και τις κάθε είδους ειδικές μηχανές κινηματογραφικών λήψεων, όπως και ο υπόλοιπος εξοπλισμός βρίσκονται στην πόλη στο σύνολό τους έπειτα από εβδομάδες προετοιμασίας, ενώ δεκάδες χώροι βραχυχρόνιας μίσθωσης έχουν νοικιαστεί σε όλη την πόλη, για τη φιλοξενία όσων θα συμμετέχουν στην ταινία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ