15 χρόνια χωρίς τον Νίκο Σεργιανόπουλο συμπληρώνονται στις 4 Ιουνίου. Ο ηθοποιός δολοφονήθηκε άγρια με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι. Βρέθηκε από την οικιακή του βοηθό. Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Λίγο πριν προβάλουν ένα αφιερωματικό βίντεο για τον Νίκο Σεργιανόπουλο στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφέρει ορισμένα πράγματα. Σε εκείνη είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη, 23 μέρες πριν βρεθεί νερκός. Αποσπάσματα από τη συνέντευξη προβλήθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο;

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο το θέμα. Το πρόσωπο για το οποίο θα μιλήσουμε είναι ένα πρόσωπο που είναι σαν να υπάρχει ακόμα κοντά μας και ας έχουν περάσει 15 χρόνια. Κοιτούσα το θέμα και δε μπορούσα να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια γιατί στο δικό μου μυαλό μου είναι σαν να έγινε πριν από πέντε χρόνια.

Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο και πολύ άσχημο. Και μιλάω για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 15 χρόνια. Ένας ηθοποιός που επειδή τον βλέπουμε ακόμα και σήμερα σε σειρές δεν μας αφήνει να κρατήσουμε αποστάσεις», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Όταν μου είπαν ότι τον σκότωσαν έκλαιγα με λυγμούς»

Εβελίνα Παπούλια: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει τη ζωή μου» – Ο λόγος που δεν συνεχίστηκαν οι «Δύο Ξένοι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ