Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε αρχικά, για τη «Λάμψη» αλλά και για τις πρώτες στιγμές μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Θυμάμαι ότι τότε έκανα γύρισμα για μια σειρά του Mega και μπαίνει κάποιος στο πλατό και φωνάζει “σκότωσαν τον Νίκο, σκότωσαν τον Νίκο” και λέω “ποιον Νίκο;” και μου λέει “τον Νίκος Σεργιανόπουλος” και παθαίνω σοκ. Δεν μπορούσα μετά, δεν έκανα τη σκηνή ποτέ. Έκλαιγα με λυγμούς κι έφυγα από το πλατό, δεν μπορούσα», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Σχετικά τις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Δεν με σοκάρουν, ξέρω κάποια περιστατικά. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτές οι υποθέσεις θα έφταναν στη δικαιοσύνη. Και σε εμένα έχουν τύχει περιστατικά, όχι σε αυτό το βαθμό, αλλά μπόρεσα και τα διαχειρίστηκα».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεκίνησε παραστάσεις στο θέατρο «Πειραιώς 131» με το έργο «Οι γείτονες από πάνω» του Ισπανού συγγραφέα Σέσκ Γκέϊ. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως πάντα έχει άγχος όταν ανεβαίνει στη σκηνή και μίλησε για τις σχέσεις των ζευγαριών, αλλά και το μυστικό για να σωθεί μια σχέση… που δεν το έχει βρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ