Βραδιά θεάτρου και η χθεσινή για τη Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού παρακολούθησε την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος το βράδυ της Κυριακής. Μετά την ξεχωριστή θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές.

Η γιατρός – χειρουργός που κρατά συνήθως χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή πόζαρε χαμογελαστή με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ηλιάνα Ιωαννίδου.

Για την καλοκαιρινή βραδιά θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε aegean blue χρωματισμούς και χρυσά κοσμήματα που έδιναν λάμψη στη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Λίγα λόγια για την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και
το παράλογο, λογικό Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την
Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της
νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη
διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή. Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο.

Την περασμένη Παρασκευή η Νατάσα Παζαΐτη παρακολούθησε ακόμα μια θεατρική παράσταση. Αυτή τη φορά ταξίδεψε μέχρι την Επίδαυρο για να δει την «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Κραουζίνις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ