Περήφανοι γονείς ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη καθώς το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος είδε τα δίδυμα παιδιά του, Αλέξανδρο και Αλίκη να συμμετέχουν σε θεατρική παράσταση και μάλιστα για καλό σκοπό.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξανδρος, θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου, «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολλεγίου Αθηνών.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξασφάλισε αποκλειστικά τα πλάνα από την πρώτη θεατρική εμφάνιση των παιδιών του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη οι οποίοι δεν γινόταν να λείπουν από δίπλα τους. Μάλιστα στα πλάνα βλέπουμε πόσο περήφανοι είναι οι γονείς για τα παιδιά τους και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση «Μια κυρία ατυχήσασα».

Η Αλίκη Καραμανλή δεν ήταν πάνω στη σκηνή αλλά έχει αναλάβει το χορογραφικό κομμάτι της θεατρικής παράστασης.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Μετά τον γιο τους και η κόρη τους σε θεατρική παράσταση για καλό σκοπό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ