Παρήφανοι γονείς ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη. Το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος βλέπει τα δίδυμα παιδιά του, Αλέξανδρο και αλίκη να μεγαλώνουν και να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά. Παιδιά με ευαισθησίες και ταλέντο, οι δυο τους συμμετέχουν σε θεατρική παράσταση και μάλιστα για καλό σκοπό.

Πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες της ON time και της Σάσας Σταμάτη, έγινε γνωστό ότι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξανδρος, θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου, «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολλεγίου Αθηνών.

Μετά τον Αλέξανδρο Καραμανλή στο ίδιο θεατρικό σανίδι θα ανέβει και η δίδυμη αδελφή του, Αλίκη, η οποία συμμετέχει στη χορευτική ομάδα.

Τα δίδυμα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους, Νατάσας Παζαΐτη, καθώς κι εκείνη συμμετείχε πέρυσι στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο», που ανέβηκε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως φαίνεται, και τα παιδιά τους είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα σε φιλανθρωπικά ζητήματα, καθώς σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time η παράσταση που συμμετέχουν είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, καθώς με τα έσοδα από τα εισιτήρια θα στηριχθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας.

Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Τίμος Τζάννες είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, αφού υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στο ρόλο του Πετρόχειλου, ενώ ένας από τους γιους του στην παράσταση είναι ο Αλέξανδρος Καραμανλής.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Καραμανλής: Ο γιος του Κώστα Καραμανλή ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ