Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει μέσω Instagram ο Mike με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου. Ο ράπερ αντιμετώπισε τον καρκίνο στα 27 του χρόνια. «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε, αρκεί μόνο να το θέλουμε! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγεις πιο δυνατός!», ήταν το μήνυμα που επέλεξε να στείλει ο ράπερ δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του, η μία από την περίοδο που τα μαλλιά του είχαν πέσει από της χημειοθεραπείες.

«Είχα μια ενόχληση στο πόδι μου και αρχικά θεώρησα ότι είναι κάποιο τράβηγμα γιατί ασχολούμαι με τη γυμναστική. Πέρασαν μερικές εβδομάδες και ο πόνος ήταν πιο έντονος. Έβγαλα καρκίνο στον όρχι. Έβγαλα ένα εξόγκωμα αρχικά όμως θεώρησα ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό. Πήγα στο γιατρό που με καθησύχασε ότι μάλλον είναι κάποια κοίλη…Ο υπέρηχος έδειξε ότι πρέπει να το κοιτάξω. Πήρε το γιατρό, μου είπε να πάω από εκεί και με έστειλε σε έναν ουρολόγο. Πήγα στον ουρολόγο με τον πατέρα μου. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Μου ήρθε κεραμίδα αλλά δεν το πίστευα κιόλας…. Μας εξήγησε ο γιατρός τι έχω. Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη. Έκανα το χειρουργείο για να βγάλουμε τον ένα διαφορετικά θα γινόταν σίγουρα μετάσταση…», είχε αναφέρει ο Mike στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αφηγούμενος πως ξεκίνησε η περιπέτεια με την υγεία του.

«Μου είπε ο γιατρός καρκίνος αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι μικρό. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά. Εγώ τις χημειοθεραπείες είχα ακούσει ότι τις κάνεις όταν είσαι σε άσχημο σημείο. Εγώ που είχα δύο επιθετικές μορφές από τις τέσσερις, γι αυτό έκανα χημειοθεραπείες. Είναι κάτι πολύ περίεργο και κάτι πολύ δύσκολο. Εγώ έκανα κάθε μέρα. Έμπαινε νοσοκομείο Κυριακή και έκανα μέχρι Παρασκευή και έφευγα για το σπίτι. Αυτό κράτησε δύο μήνες. Πρώτα έγινε το χειρουργείο. Στην αρχή ήμουν μια χαρά, μετά δεν είχα γεύση, δεν είχα αφή, δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Ψυχολογικά είχα ξεσπάσματα. Μπορεί να με κούραζε κάτι που θα έκανα και απλά ξέσπαγα. Ο πατέρας μου ο καημένος τι έχει ακούσει», είχε εξομολογηθεί ο Mike στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ