Το «Μαύρο Ρόδο» έκανε πρεμιέρα στο Mega και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την πλοκή του αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. H νέα σειρά του Mega έγινε μάλιστα πολύ γρήγορα πρώτο trend στο twitter. Oι «τουιτεράδες» γοητεύτηκαν τόσο από τους άντρες ηθοποιούς της σειράς όσο και από τον απογορευμένο έρωτα της Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) με τον γοητευτικό νεαρό Πέτρο Καστρινό (Μιχαήλ Ταμπακάκης).

Η νεαρή ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου, έκανε αίσθηση από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και ήρθε για να… μείνει. Είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπει το κοινό καθώς είχε συμμετοχή στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο πλευρό της Μιμής Ντενίση.

Από τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου που υποδύεται την Ελισάβετ, (κατά κόσμον Άννα Βελιώτη) είναι δόκιμη μοναχή. Ζει από δώδεκα ετών στο μοναστήρι έπειτα από τον θάνατο της μητέρας της. Στο πρόσωπό της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία κακής σκέψης. Η πίστη της την έχει οπλίσει με τρομερή αυτοκυριαρχία. Ασχολείται με την τέχνη της αγιογραφίας, που αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο στο μοναστήρι. Οι μοναχές τη θαυμάζουν και ζητούν από την ηγουμένη να οριστεί η ημερομηνία της χειροτονίας της. Θα δοκιμαστεί με τον πιο σκληρό τρόπο όταν εμφανιστεί ο Πέτρος.

  • Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο.
  • Έχει αδυναμία στους γονείς της αλλά και στην αδελφή της και μοιράζεται συχνά μαζί μας φωτογραφίες τους στο instagram.
Με τον πατέρα της και την αδελφή της Άννα
Οι γονείς της Φωτεινής Παπαθεοδώρου
  • Εκτός από τη συμμετοχή της στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» έχει συμμετάσχει σε ταινίες μικρού μήκους, καθώς και σε θεατρικές παραστάσεις τόσο στη σκηνή όσο και στο ραδιόφωνο στην Αγγλία.
  • Έχει ασχοληθεί με την παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS, καθώς και ταινιών μικρού μήκους.
  • Έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in», η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 το 2017 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο λονδρέζικο φεστιβάλ SuperShorts.
  • Σπούδασε στην Αγγλία, αγγλική λογοτεχνία σε προπτυχιακό επίπεδο και κλασική φιλολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
  • Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια.
  • Ήταν ένα χαριτωμένο μωρό όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία
  • ‘Εχει έναν πλούσιο λογαριασμό στο instagram όπου μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ