Στην κάμερα της εκπομπής «Επι Τόπου» μίλησε ο Μάρκος Ράπτης, επιστήθιος φίλος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες μαζί με την Άννα Μαρία και μίλησε και για τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

Για τον γάμο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας είπε ο Μάρκος Ράπτης ότι: «Είχαν βρεθεί σε έναν αγώνα όπου είχε έρθει η Βασιλική οικογένεια της Δανίας και ξαφνικά ο Κωνσταντίνος βλέπει την Άννα Μαρία. “Σαλιάριζε” με την Άννα Μαρία και δεν πήγαινε μετά να κάνει προπονήσεις που έπρεπε για τον αγώνα που πάτωσε στο τέλος. Στην επόμενη δεξίωση που ήταν η Άννα Μαρία και χόρευαν συνέχεια μαζί. Κάποια στιγμή τον φωνάζει η μητέρα του Κωνσταντίνου και του λέει “παιδί μου, είναι σκάνδαλο, άσε την κοπέλα ήσυχη, πάρε κάποια άλλη να χορέψεις” και εκείνος της απάντησε πως είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και ότι αν την δει κάποιος άλλος, δεν ξέρει τι θα κάνει. Ήταν μια θαυμαστή αγάπη μέχρι και σήμερα. Όμως, έμαθα με μεγάλη θλίψη ότι δεν είναι τόσο καλά η Άννα Μαρία από τότε που έχει χάσει τον Κωνσταντίνο».

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία θα μένει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βίλα Γαλάνη της οικογένειας Παπανδρέου. Μάλιστα, σαν ιστορικό μνημείο έχει χαρακτηριστεί η Βίλα Γαλήνη, από την οποία έχουν περάσει σπουδαία πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Άννα Μαρία: Mε Celia Kritharioti δημιουργία στο Χρυσό Ιωβηλαίο του βασιλιά της Σουηδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ