Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχουν χτίσει μια δυνατή σχέση. Ο γιος του πρωθυπουργού έχει γνωρίσει και την οικογένεια της κορυφαίας τενίστριας. Μάλιστα, πέρασε μαζί τους τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, να βρεθεί μαζί με την αγαπημένη του, Μαρία Σάκκαρη, τους γονείς της Αγγελική Κανελλοπούλου και Κώστα Σάκκαρη, καθώς και τα αδέλφια της Αμάντα και Γιάννη στο Athénée για το ρεβεγιόν.

«Η Μαρία έπρεπε να ταξιδέψει στην Αυστραλία για το United Cup στο Περθ και ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να γιορτάσουν οικογενειακά, πριν ο Κωνσταντίνος αναχωρήσει για τα Χανιά» εξήγησε πηγή στο ΟΚ!.

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τον σημαντικό ρόλο που έχει στη ζωή της ο σύντροφός της σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αθλητική ιστοσελίδα SDNA.

Πρόσφατα μπήκε στην ομάδα σας και ο Μίκαελ Τίλστρομ. Τι περιμένεις από εκείνον;

Ήταν λίγο μαζί μας και στο US Open, αλλά και στην προετοιμασία για δύο εβδομάδες. Είναι πολύ έμπειρος, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχει δουλέψει με εξαιρετικούς παίκτες. Οι Σουηδοί έχουν γενικά πολύ καλή σχολή και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι συμφωνεί με τον Τομ. Γιατί είναι ένα ρίσκο όταν έρχεται κάποιος να ενισχύσει την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και τους δύο πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το να ακούς μια άλλη φωνή, γιατί με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί και υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική, τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά αν είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ και από ό,τι τον Κωνσταντίνο! Συμφωνήσαμε αμέσως και οι δύο ότι θα μας κάνει καλό.

Τα αρνητικά σχόλια που ακούς για τη σχέση σας σε πειράζουν;

Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ