Περήφανη μητέρα δηλώνει η Μαρί Σαντάλ για το νέο επαγγελματικό βήμα του γιου της, Οδυσσέα – Κίμωνα. Ο μικρός ακολουθεί τα βήματά της και από το 2021 έχει λανσάρει το δικό του brand με ρούχα. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα κυκλοφορεί η νέα του συλλογή για το 2022 και ο ενθουσιασμός του είναι μεγάλος.

Ο Οδυσσέας – Κίμων είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς είναι μόλις 17 ετών, ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του και της αδερφής του στον χώρο της μόδας.

Η Μαρί Σαντάλ είναι σχεδιάστρια παιδικών ρούχων του ομώνυμου brand που ιδρύθηκε από την ίδια το 2000. Και από το 2021 ο γιος της λανσάρει το δικό του brand ρούχων Gallows Humour με το σλόγκαν: «Να είσαι θετικός δεν σημαίνει ότι αγνοείς το αρνητικό. Το να είσαι θετικός σημαίνει να νικάς καθετί αρνητικό».

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σειράς ρούχων του Οδυσσέα – Κίμωνα για το 2022 η Μαρί Σαντάλ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram Story της δηλώνοντας περήφανη για τον γιο της.

Φυσικά και ο γιος της θέλησε να ενημερώσει το κοινό του για το νέο λανσάρισμα της κολεξιόν του.

Ένα μήνα πριν, όλη η οικογένεια βρέθηκε στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση του Κωνσταντίνου Αλέξιου. Το ζευγάρι μαζί με τη μεγάλη κόρη του, Μαρία Ολυμπία έδωσαν το «παρών» στην αποφοίτηση στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν. Μετά την επίσημη τελετή των αποφοίτων όμως, ακολουθησε και ένα εορταστικό γεύμα για τον Παύλο, τη Μαρί Σαντάλ και όλη την οικογένεια σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής.

Συγκεκριμένα, όλοι μαζί βρέθηκαν στον Peacock cafe, όπου ο σεφ Maziar Farivar ετοίμασε μερικές από τις σπεσιαλιτέ του και τα πιο εκλεκτά πιάτα του για τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ. Η αποφοίτηση του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν άλλωστε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ