Η Γιορτή του Πατέρα σήμερα έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ανάγκη να χαρίσουν τις πιο όμορφες ευχές σε τρυφερούς και χαρισματικούς μπαμπάδες.

Σε αυτό το εορταστικό κλίμα ήρθε να προστεθεί και η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ στον πατέρα των πέντε παιδιών της.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram με τον αθλητικό Παύλο να έχει σκαρφαλώσει ανάμεσα σε δύο δέντρα σε δάσος. Πίσω από τον ενθουσιασμένο πατέρα χαμογελούν τα παιδιά του.

Η Μαρί Σαντάλ έγραψε ως σχόλιο στο στιγμιότυπο: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή του πατέρα σε αυτούς τους δύο καταπληκτικούς μπαμπάδες. Σας αγαπώ τόσο πολύ! Και σε όλους τους παππούδες, τους πατριούς και όλους τους ανθρώπους που έχουν ρόλο στην ανατροφή της μελλοντικής γενιάς».

Μαζί με την παραπάνω φωτογραφία η Σαντάλ ανέβασε και μία vintage πόζα με τον πατέρα της. Ρόμπερτ Μίλερ, τον Μίδα των Duty Free. Θυμίζουμε πως ο Μίλερ ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1960 όταν ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα Duty Free στο Χονγκ Κονγκ και πλέον θεωρείται ο «βασιλιάς» των duty free στην Ασία και την Αμερική.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ βρέθηκαν σε βασιλικά γενλέθλια στη Νορβηγία. Πιο συγκεκριμένα παρευρέθηκαν στα γενέθλια της Ίνγκριντ Αλεξάνδρας της Νορβηγίας. Το γεγονός ήταν ένα από τα πιο σημαντικά για τη βασιλική οικογένεια της χώρας.

H πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της και στο gala συμμετείχαν μέλη βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη. Αν και η κόρη του διαδόχου Haakon και της διάδοχης πριγκίπισσας Mette-Marit, η οποία είναι η δεύτερη στη σειρά για τον θρόνο της Νορβηγίας, έγινε 18 ετών τον Ιανουάριο, οι εορτασμοί αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19. Αλλά την Παρασκευή, μέλη της βασιλικής οικογένειας από διαφορετικές χώρες συγκεντρώθηκαν για μια λαμπερή γιορτή με εντυπωσιακά φορέματα, σμόκιν και τιάρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ