Την Πέμπτη 28 Απριλίου, το Cipriani 25 Broadway στη Νέα Υόρκη φιλοξένησε το ετήσιο Prince’s Trust Gala. Η εκδήλωση, υπό την προεδρία του Λάιονελ Ρίτσι και του Έντουαρντ Ένινφουλ της βρετανικής Vogue, πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης, η οποία βοηθά τους νέους από περίπου 22 χώρες στον κόσμο να οικοδομήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ, οι αγαπημένες αδερφές της μόδας, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαζί από την εποχή πριν από την πανδημία, Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ.

Η σύζυγος του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επέλεξε ένα κομψό μαύρο midi φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα. Μάλιστα ολοκλήρωσε το look με μια λεπτή χρυσαφί ζώνη στη μέση.

Στα χέρια της κρατούσε ένα μπλε clutch Oympia Le Tan, αξίας 1.000 ευρώ. Πρόκειται για το αγαπημένο brand της Μαρί Σαντάλ αλλά και της κόρης της Μαρίας Ολυμπίας. Μάλιστα τα ιδιαίτερα clutches της Le tan κρατούσαν μητέρα και κόρη στον γάμο του Φιλίππου στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2021.

Φωτογραφίες: Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ