Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα κατέβει ως δήμαρχος στο Χαλάνδρι. «Χαλάνδρι στο φως» είναι ο συνδυασμός του Χάρη Ρώμα και ο Μάκης Καπάτος βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει για το έργο του, και μέσα από τα social media του έχει ανακοινώσει σε ότι θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Χαλάνδρι στο Φως».

«Με τον Χάρη Ρώμα γνωρίζομαι χρόνια και εκτός από το καλλιτεχνικό του ταλέντο θαύμασα και το έργο του ως Αντιπεριφερειάρχη Αττικής στον τομέα του πολιτισμού και αθλητισμού. Αυτό που κυρίως με ενέπνευσε να δεχθώ την πρότασή του να συμμετάσχω στον πολιτικό του συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φώς” είναι το όραμα που έχει για το Δήμο Χαλανδρίου καθώς και την όρεξη να το υλοποιήσει.

Οι ιδέες του θα δώσουν λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος καθώς και έναν αέρα ανανέωσης, που θα απογειώσει το Χαλάνδρι. Θέματα όπως η στάθμευση των οχημάτων, η επίλυση του προβλήματος με τα αδέσποτα, η ανακύκλωση και ηαναβάθμιση του θεάτρου της Ρεματιάς σε πολιτιστικό κέντρο πανελλήνιας εμβέλειας είναι κάποια από τα καίρια σημεία του προγράμματός του τα οποία υποστηρίζω και επικροτώ.

Προέρχομαι από το χώρο της επικοινωνίας, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων. Έχω διαπιστώσει ότι η σωστή αλληλεπίδραση και η ανατρεπτική δύναμη του «αφουγκράζομαι » φέρνει πάντα αποτέλεσμα. Ο κ. Ρώμας έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για την οικοδόμηση μιας ισχυρής επικοινωνίας με όλους τους πολίτες. Απόρροια της θετικής επίδρασής του, θα είναι η παραγωγή έργων άκρως ωφέλιμων για όλους μας. Σε αυτό θα συνεπικουρώ, είναι προσωπική ανάγκη και το βέλτιστον παραγωγικό μέτρο».

Διαβάστε επίσης:
Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: «Δεν θα διαγράψω τον φίλο μου επειδή χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ