Το τρέιλερ του J2us τα είχε όλα και ήταν από τα καλύτερα του λαμπερού show του Νίκου Κοκλώνη που κάνει πρεμιέρα στο Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στον Alpha! Χιούμορ, άρτια παραγωγή, χορευτές, φαντασία, τον Νίκο Κοκλώνη να τραπάρει και φυσικά την υπέροχη επιτροπή του J2US, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή.

Το τρέιλερ όμως, είχε και έναν όμορφο γυμνασμένο νεαρό που κάποια στιγμή φωνάζει στον Νίκο Κοκλώνη: «Νικόλα, βάλε ρε το demo»! Ο νεαρός συζητήθηκε αρκετά από πολλούς για το πόσο μυώδης και όμορφος ήταν και τα σχόλια για την εμφάνισή του στο τρέιλερ ήταν αμέτρητα!

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός νεαρός; Πρόκειται για τον Λεωνίδα Αμφιλόχιο, ο οποίος εκτός από γυμναστής και πολύ… γυμνασμένος είναι και κλινικός διαιτολόγος. Στόχος του είναι να μάθει όλος ο κόσμος να τρώει σωστά και υγιεινά!

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος, διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, «Mr Supranational 2022» που διεξάχθηκε στην Πολωνία και ήταν ο μοναδικός εστεμμένος στην Ευρώπη, ανάμεσα σε διαγωνινόμενους από την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Aξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο instagram του…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ