Ο Κώστας Πηλαδάκης στηρίζει τη σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τις επιλογές της. Το μοντέλο και ηθοποιός αποφάσισε να πάρει μέρος στο φετινό Survivor κερδίζοντας τους θαυμαστές του ριάλιτι επιβίωσης που την χαρακτηρίζουν «ήρεμη δύναμη». Το επεισόδιο της Τετάρτης δεν κατάφερε ωστόσο να το δει ο επιχειρηματίας.

Τι έκανε ο Κώστας Πηλαδάκης την ώρα που στον ΣΚΑΪ έπαιζε η σύντροφός του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου; Βρισκόταν στον Ντουμπάι μαζί με τον Χάρη Σιανίδη. Ο ίδιος ταξιδεύει συχνά στα Αραβικά Εμιράτα για επαγγελματικούς λόγους. Αυτή τη φορά στο ταξίδι του είχε παρέα και τον γνωστό Pr manager.

Οι δύο επιχειρηματίες δείπνησαν μάλιστα, όπως βλέπουμε στο βίντεο που μοιράστηκε ο Χάρης Σιανίδης, στο γαλλικό εστιατόριο Caviar Kaspia.

Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετρούν δύο χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του okmag, το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020. Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ