Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει κερδίσει τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούν το Survivor. Με την αγωνιστικότητά της στους στίβους μάχης, αλλά και τη στάση που έχει κρατήσει, το μοντέλο και ηθοποιός χαρακτηρίζεται ως «ήρεμη δύναμη», αλλά και «φωνή της λογικής» από τους τηλεθεατές που σχολιάζουν στην δημοφιλή πλατφόρμα. Στην ένταση που δημιουργήθηκε χθες με τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, η στάση που κράτησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε πολλούς να θεωρούν ότι κερδίζει πόντους και μπορεί το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο να είναι μακρύ.

Ακολουθούν μερικά από τα Tweets που έγιναν για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Μια πολύμηνη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, σημαίνει πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα μείνει όχι μόνο μακριά από την Ελλάδα, αλλά και από τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του okmag, το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020. Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης σε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους τον περασμένο Νοέμβρη. (NDP)

Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Από τον πρώτο του γάμο με την σχεδιάστρια μόδας, Σόφη Δελούδη, απέκτησε τον 25χρονο γιο του Μάνο. Ενώ από τον γάμο του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου απέκτησε ακόμα δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο. Στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου με την οποία χώρισαν μετά την επιστροφή της τραγουδίστριας από το Survivor.

Μία από τις γνωστές σχέσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ήταν εκείνη με τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για 3,5 χρόνια μέχρι τον χωρισμό τους, λίγο πριν μπει το 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ