Με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media, η Νατάσα Παζαΐτη έστειλε τις ευχές της για τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό, σε εορταστικό κλίμα.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στο στολισμένο δέντρο τους ενώ στη λεζάντα η Νατάσα Παζαΐτη, έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, έχουν δύο δίδυμα παιδιά μαζί, τον Αλέξανδρος και την Αλίκη. Τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού έδωσαν φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη πέρασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ ο Αλέξανδρος Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη είναι παντρεμένοι 23 χρόνια. Η σχέση τους επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997 και ο γάμος τους έγινε το 1998. Τον Ιούνιο του 2003 η Νατάσα έγινε μητέρα των διδύμων, του Αλέξανδρου και της Αλίκης.

Ο Κώστας Καραμανλής το καλοκαίρι του 1988 κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην πολιτική είχε γνωρίσει τη Νατάσσα Παζαϊτη όταν η ίδια είχε προσφερθεί να δουλέψει εθελοντικά στο πολιτικό γραφείο του μελλοντικού τότε πρωθυπουργού στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Το αρχικό ειδύλλιο μετατράπηκε σε σοβαρή σχέση που κρατήθηκε μυστική έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Νατάσα Παζαΐτη εγκατέλειψε αργότερα το πολιτικό γραφείο του μελλοντικού συζύγου της και εργαζόταν σε κατάστημα με είδη δώρων. Τελειόφοιτος της σχολής Νηπιαγωγών η Νατάσα Παζαΐτη επισημοποίησε αργότερα τη σχέση της με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με τον οποίο συζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Έκτοτε σύναψαν σχέση η οποία εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε γάμο στην Πρώτη Σερρών. Περισσότερα από 10.000 άτομα ήταν οι καλεσμένοι στον γάμο, οι οποίοι κατέκλυσαν την Πρώτη. Άφθονο τσίπουρο, παραδοσιακοί ακανέδες (λουκούμια) και διάφορα εδέσματα υπήρχαν στα εκατοντάδες τραπέζια που στήθηκαν στην πλατεία της Πρώτης Σερρών για τους χιλιάδες καλεσμένους του νιόπαντρου ζευγαριού Κώστα Καραμανλή και Νατάσας Παζαΐτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ