Επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη που επιτέθηκε με οξύ στην Κέιτι Πάιπερ ξεκίνησαν οι αρχές. Ο άνδρας που καταδικάστηκε το 2009 σε ισόβια κάθειρξη για επίθεση με οξύ στο μοντέλο παραβίασε τους όρους άδειάς του και δραπέτευσε.

Συγκεκριμένα, ο Στέφαν Σιλβέστρε αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους το 2018, αλλά τώρα που παραβίασε τους όρους της άδειάς του, ξεκίνησε ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψή του και ο ίδιος αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης.

Ο δράστης με οξύ της Κέιτι Πάιπερ έχει τραπεί σε φυγή αφού του ζητήθηκε να επιστρέψει στη φυλακή για παραβίαση των όρων της άδειας του, με την αστυνομία να ξεκινά επειγόντως κυνήγι για τον εντοπισμό του.

Ο δράστης από το Shepherd’s Bush, στο δυτικό Λονδίνο, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2009 για την επίθεση που άφησε φρικτά τραύματα στο πρώην μοντέλο. Ο ίδιος δικαιούταν αποφυλάκιση υπό όρους το 2015. Εκείνη την εποχή κρίθηκε ακατάλληλος για αποφυλάκιση, αλλά μια άλλη αίτηση το 2018 ήταν επιτυχής και αφέθηκε ελεύθερος σε ηλικία 30 ετών. Ωστόσο, υπήρχαν συγκεκριμένοι όροι της άδειάς του που μόλις παραβιάστηκαν, κινητοποιήθηκε η αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ