Η Κατερίνα Βρανά συνεχίζει να δίνει μαθήματα δύναμης με τον τρόπο που επιλέγει να αντιμετωπίζει όσα της συμβαίνουν. Πάντα με όπλο το χιούμορ μοιράζεται τις σκέψεις της τόσο στη σκηνή όταν δίνει παραστάσεις αλλά και μέσα από τα social media της. Το ίδιο έκανε και το Μεγάλο Σάββατο ανεβάζοντας μια φωτογραφία για να γιορτάσει την επέτειο των «πέντε χρόνων από τη μέρα που σχεδόν πέθανε». Η κωμικός σημείωσε την ημερομηνία 23 Απριλίου 2017 όταν είχε την πιο δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει», σημείωσε η Κατερίνα Βρανά στο Instagram της. «Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι».

«Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;; Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία. Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κίνησεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα.
Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ» σημείωσε βάζοντας και το #Βρανάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ