Η μεγάλη μας τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στην εντατική του Ωνασείου, μετά από το επεισόδιο που είχε με την καρδιά της. Μάλιστα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή εκτός από τα εγγόνια της ήταν και οι καρδιακοί της φίλοι. Η Χρύσα Παπαϊωάννου, ο Νίκος Νικόλιζας, η Μαίρη Βιντιάδου. Το okmag επικοινώνησε με την καλή της φίλη, ραδιοφωνική παραγωγό και μουσική επιμελήτρια Χρύσα Παπαϊωάνου, η οποία μας είπε τα εξής για την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ.

«Η Καίτη συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του Ωνασείου αλλά δεν είναι διασωληνωμένη. Η κατάστασή της όπως μας λένε οι γιατροί είναι κρίσιμη. Έχει σταθεροποιηθεί το πρόβλημα της κολπικής μαρμαρυγής αλλά αυτό που ανησυχεί τώρα τους γιατρούς είναι η λοίμωξη του αναπνευστικού που επιμένει.

Το καλό είναι ότι έχει επαφή με το περιβάλλον. Σήμερα μάλιστα που την επισκέφθηκε ο εγγονός της ο Κώστας ο Ηλιάδης γύρισε και του είπε: «Πού χαθήκατε όλοι»; Είναι κρίσιμα τα πράγματα αλλά η Καίτη είναι μαχήτρια. Πιστεύω και εύχομαι να τα καταφέρει και να κάνουμε το πάρτι για τα 100α γενέθλιά της τον Μάιο που έρχεται.

Το ευχαριστώ και η ιστορία της μακροχρόνιας φιλίας της με την Γκρέυ

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω και εκ μέρους της οικογένειας τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου που βοήθησε να νοσηλευτεί η Καίτη στο Ωνάσειο. Εγώ με την Μαρία Βιντιάδη, τον Νίκο Νικόλιζα και την Γιάννη Τζουανόπουλο είμαστε οι 4 φίλοι της Καίτης που μας ζήτησε να είμαστε πάντα δίπλα της και να μην την αφήσουμε ποτέ. Και αυτό κάναμε!»

Να σημειώσουμε πώς η Χρύσα Παπαϊωάννου γνώρισε την Καίτη Γκρέυ όταν ήταν ακόμα παιδάκι αφού εκείνη συνεργαζόταν με τον πατέρα της τον αξέχαστο συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή του ρεμπέτικου τραγουδιού Γιάννη Παπαϊωάννου. «Από τότε δεν χαθήκαμε ποτέ με την Καίτη» λέει στο okmag η Χρύσα Παπαϊωάννου.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ