Αποφασισμένη να βοηθήσει όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη», είχε γράψει λίγες ημέρες νωρίτερα ανακοινώνοντας το νέο επαγγελματικό της βήμα. Θα ξεκινήσει podacst για να ενδυναμώσει ανθρώπους και κυρίως γυναίκες που έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις σαν αυτή που περνάει και η ίδια, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που αντλούν δύναμη. Τη δύναμη που δείχνει και η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε κάθε εμφάνιση και κάθε εκδήλωση που τιμά με την παρουσία της.

«Πολλές φορές με πλησιάζουν με αγάπη και σεβασμό. Κάθε φορά με εκπλήσσει αυτό το πράγμα γιατί γίνεται και από γυναίκες στην ηλικία μου και από μεγαλύτερες κυρίες και από άνδρες», είπε σε συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Οι συνήθειές μου έχουν αλλάξει, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου. Και η διατροφή μου καθώς στην κατάστασή μου πρέπει να τρώω πρωτεΐνες. Επιβάλλεται να βγαίνω έξω για την ψυχολογία μου» εξήγησε.

Νέα δημόσια εμφάνιση

Η αλλαγή στην ψυχολογία της φαίνεται και από το γεγονός ότι την βλέπουμε να κάνει πλέον δημόσιες εμφανίσεις. Μετά την παρουσία της στο fashion show του Τάσου Μητρόπουλου στο πλαίσιο της AXDW, έκανε μια ακόμα κομψή εμφάνιση. Το απόγευμα της Πέμπτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε το «παρών» σε μουσική εκδήλωση στο Ίδρυμα «Ελληνικός Κόσμος» που έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών. Στην ιδια εκδήλωση βρέθηκαν και εκπροσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας.

Ο φωτογραφικός φακός του okmag απαθανάτισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου μαζί με τη Νόνη Δούνια. «Το απόλυτο παράδειγμα δύναμης και σθένους», έγραψε στο Instagram της η πολιτικός.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μαζί με τη Νόνη Δούνια.

Στην ίδια εκδήλωση συναντήσαμε τη βουλευτή Έλενα Ράπτη και τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Και οι δύο κυρίες στηρίζουν πάντα πρωτοβουλίες που αφορούν τις γυναίκες.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ