Σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής της περνά πλέον η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η γυναίκα που τον τον Μάϊο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι παλεύει ακόμα να επουλώσει τα τραύματα από την επίθεση, αλλά και εκείνα στην ψυχή της και γίνεται παράδειγμα με την εσωτερική της δύναμη. Το βράδυ της Πέμπτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» χωρίς την προστατευτική μάσκα την οποία φορά όλο αυτό το διάστημα και είναι έτοιμη να μας ξανασυστηθεί. Ήδη από χθες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία χωρίς τη μάσκα. Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από την εκπομπή του, ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσιεύει ακόμα μια φωτογραφία της Ιωαννας Παλιοσπύρου στην οποία φαίνεται το πρόσωπό της και στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.

Αφού μάζεψε τα κομμάτια της -με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας- έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας», ανέφερε στο μήνυμά του για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσιεύοντας μια ακόμα φωτογραφία της χωρίς την προστατευτική μάσκα που συνήθιζε να φορά στις μέχρι τώρα δημόσιες εμφανίσεις της.

Η γενναία της απόφαση έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, όπως και η ίδια. Πολλά ήταν τα πρόσωπα που μέσα από τα social media έστειλαν τα δικά τους μηνύματα υποστήριξης για εκείνη. «Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.
Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», ανέφερε η ίδια για την απόφασή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ