Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από σχεδόν δύο χρόνια επέλεξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ένα βήμα για το οποίο ένιωσε έτοιμη. Έβγαλε από το πρόσωπό της την προστατευτική μάσκα και έκανε ένα ποστ που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την δύναμη της ψυχή της. Στην ανάρτησή της έγραψε συγκεκριμένα: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα.

Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμή μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα ”την αποκάλυψη της Ιωάννας”», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάτω από τη φωτογραφία όπου αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

Η κοπέλα που αποτέλεσε σύμβολο αισιοδοξίας, μιλά για όσα πέρασε στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον Alpha, την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα.

Η ίδια έχει υποβληθεί ως τώρα σε πολλαπλά χειρουργεία και συνεχίζει τις θεραπείες της. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω, υψώνει το ανάστημά της και συνεχίζει τη ζωή της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκει τη δύναμη ψυχής να επισκεφτεί την είσοδο της πολυκατοικίας, το σημείο όπου δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι.

Επιπλέον, η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολουθεί στα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συνοδεύσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης, όπου εκεί θα του περιγράψει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.

Λίγο πριν από την εκπομπή με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Σταύρος Θεοωράκης μοιράστηκε μια φωτογραφία από την πρώτη τους συνάντηση, γράφοντας λίγα λόγια για τις φορές που το τελευταίο διάστημα τα έλεγαν.

«Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ