Την πρώτη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Μαυροβουνίου κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς, ολοκληρώνοντας μία σειρά από κορυφαίες επαφές και πρωτοβουλίες υψηλού συμβολισμού.

Ο κ. Τζουκάνοβιτς συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη. Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου του Μαυροβουνίου παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

κ. Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστόλοπουλος, κατά την υποδοχή του Προέδρου, κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς στο αεροδρόμιο.
κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
κ. Λιντίγια Κούτς, κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κ. Παύλος Κοτσώνης.
Κατά το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.


Επίσης, γεύμα προς τιμήν του Προέδρου του Μαυροβουνίου παρέθεσε ο Επίτιμος Πρόξενος του Μαυροβουνίου, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, που φιλοξένησε όλη την αποστολή σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη.

Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς.
Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς.
κ. Καλλιρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, κ. Λιντίγια Κούτς, κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς.
Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς, κ. Άνα Βουκαντίνοβιτς.
κ. Καλλιρόη-Δανάλη Αποστολοπούλου, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς, κ. Λιντίγια Κούτς, κ. Άνα Βουκαντίνοβιτς, κ. Κάτια Βούκοτιτς.
Κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς, κ. Λιντίγια Κούτς, κ. Καλλιρρόη-Δανάλη Αποστολοπούλου, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ