Η οικογένεια της τέως βασιλικής οικογένειας συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ δέκα μέρες μετά την κηδεία του έκπτωτου μονάρχη της Ελλάδας. Πολλά έχουν ειπωθεί για το lifestyle των γιών του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας.

Ο Παύλος, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος έχουν κάνει επιτυχημένους γάμους με τις Μαρί Σαντάλ, Τατιάνα Μπλάτνικ και Νίνα Φλορ αντίστοιχα. Τρεις γυνείκες με έμφυτη κομψότητα και από ευκατάστετες οικογένειες.

Μάλιστα, οι τρεις παραπάνω κυρίες έχουν ένα κοινό σημείο, όσο αφορά στο bridal look τους Την τιάρα της πεθεράς τους Άννας Μαρίας. Το κόσμημα στόλιζε τα κεφάλια και των τριών συζύγων των γιών της τέως βασίλισσας.

Τη συγκεκριμένη τιάρα φόρεσε η Άννα Μαρία το 1964 στα 18 της χρόνια. Πρόκειται για ένα οικογενειακό κειμήλιο. η Άννα Μαρία το παρέλαβε από τη βασίλισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η προγιαγιά της. Φέρει πάνω της ανεκτίμητης αξίας διαμάντια. Μάλιστα στην αρχική της μορφή ήταν κολιέ και μια καρφίτσα. Το κόσμημα αυτό είναι ανεκτίμητης ιστορικής αξίας.

Νυφικά που κοστίζουν μια περιουσία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το πρωινό», η Μαρί Σαντάλ στον γάμο της το 1995 επέλεξε ένα νυφικό αξίας 225.000 δολαρίων. Η δημιουργία είχε την υπογραφή του οίκου Valentino. Μάλιστα εξαιτίας του υπέρογκου ποσού το φόρεμα συγκαταλέγεται στα 20 πιο ακριβά νυφικά όλων των εποχών. Το συγκεκριμένο φόρεμα μάλιστα βρίσκεται στη 12η θέση στη λίστα.

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ στις 25 Αυγούστου 2010 στις Σπέτσες ήταν το κοσμικό γεγονός εκείνης της χρονιάς. Το φόρεμα που επέλεξε η νύφη κόστισε γύρω στις 30.000 δολάρια και ήταν ραμμένο από τον Angel Sanchez, έναν διάσημο οίκο μόδας από την Βενεζουέλα. 

Τέλος ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στις 23 Οκτωβρίου 2021. Μάλιστα τότε ειπώθηκε πως η νύφη επέλεξε ένα πέπλο που ήταν πιο μακρύ από το φόρεμα. Η συγκεκριμένη δημιουργία ήταν Chanel ενώ κόστισε 50.000 με 60.000 ευρώ περίπου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Το πρωινό»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ