Ο Γιώργος Παπακώστας είναι εδώ και χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη στο μαγειρικό κομμάτι. Όπως είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα, η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο Mega, ωστόσο εκείνος δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κουβέντα για κάποια συνεργασία στην τηλεόραση. Όπως λέει χαρακτηριστικά, έχει βαρεθεί τη συνθήκη του 10λεπτου μαγειρέματος στα πρωινά και αν θα έκανε κάτι θα ήταν σε διαφορετική μορφή.

«Δεν έχω μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη για το ποιο θα είναι το μετά. Η δουλειά μου είναι τα εστιατόρια. Η εκπομπή που πηγαίνω είναι το ρεπό μου. Η Ελένη είναι φοβερή συνεργάτης. Πολύ σημαντικό ότι με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω. Το μόνο που μου έχει κάνει μερικές φορές είναι να μου στείλει μήνυμα να μου πει “Γιωργάκη, έχω όρεξη για μακαρόνια σήμερα” και να έχουμε αλλάξει τελευταία στιγμή τη συνταγή. Τι καλύτερο από το να μαγειρέψεις σε 10 λεπτά χωρίς προετοιμασία, χωρίς τίποτα. Δεν περιμένω κάποιον να με πάρει τηλέφωνο ότι θα κάνουμε αυτό και έλα, αλλά δεν ψάχνω και τι άλλο θα κάνω. Αν προκύψει κάτι θα ήθελα να είναι σε διαφορετική μορφή. Αυτό το πρωινό στριμωγμένα 9-10 λεπτά μαγειρικής το βαρέθηκα. Θα ήθελα κάτι πιο μαγειρικό. Να μπει ο άλλος για να δει μαγειρική, όχι για να δει την Ελένη, τι προσφορά θα κάνει, τι δώρο θα κάνει, ποιος θα φάει κράξιμο, ποιος χώρισε.

Εγώ δεν βλέπω ποτέ πρωινές εκπομπές γιατί τις βαριέμαι. Δεν είναι ότι η εκπομπή δεν με εξέφραζε τότε, οι άνθρωποι εξελίσσονται και αλλάζουν. Στην εκπομπή της Ελένης έμεινα επειδή μου αρέσει το κλίμα και η συνεργασία. Ιδανικά αν με πάρει τηλέφωνο η Ελένη και μου πει «θα κάνουμε αυτό» έρχομαι, γιατί γουστάρω την Ελένη. Το τηλέφωνό μου χτυπά πολλές φορές, αλλά όχι με επίσημες προτάσεις. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους στις ομάδες», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπακώστας.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπακώστας για τη ληστεία: «Είδα από τις κάμερες ότι οι ληστές ήταν ανήλικοι, σε τι κοινωνία θα φέρω τα παιδιά μου;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ