Οι γιορτές πλησιάζουν και τα λαμπερά events πληθαίνουν. Στις 29 και 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του MDA Ελλάς. Τo event έλαβε χώρα στο the Ecali Club σε μία ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ευχάριστη και γιορτινή, έχοντας μεγάλη ανταπόκριση από τις φίλες και τα Μέλη του MDA.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους στους πάγκους των καταστημάτων  που συμμετείχαν στο Christmas Bazaar.

Οι Δέσποινα Νάκα, Αντιγόνη Καρρά, Ανν Ρενέ Αχιλλεούδη, Θεανλω Παπαθανασίου, Μαίρη Φωστηροπούλου, Βάνα Λαβίδα, Νάνσυ Βογιατζόγλου, Μαίρη Κατσογιώργη και Κατερίνα Πετρίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και τις δύο ημέρες πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο γεύμα, στο οποίο παρευρέθηκαν 300 προσκεκλημένοι, ενώ και αυτή τη χρονιά δεν έλειψε η λαχειοφόρος αγορά, προσφέροντας πολλά και πλούσια δώρα.

Παρούσα στη βραδιά ήταν και η Καρολίνα Παρθένη Αγγελοπούλου. Πρόκειται για την 38χρονη κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη.

Η Καρολίνα Παρθένη Αγγελοπούλου με μπλε μπλούζα σε φωτεινό τόνο δίπλα στην Άνν Ρενέ Αχιλλεούδη.

Η Καρολίνα Παρθένη επιλέγει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγει τα κοσμικά πάρτι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και το συγκεκριμένο bazaar.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πατέρας της Καρολίνας Παρθένη, Γιώργος έχει δυο γιους. Οι ετεροθαλείς αδελφοί της Καρολίνας είναι ο Δημήτρης και ο Αλέξανδρος Παρθένης, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης: Γιάννα Αγγελοπούλου: Η νέα φωτογραφία με τους γιους της από τη βραδινή εμφάνιση στη Μύκονο που συζητήθηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ