Η Γεωργία Βασιλειάδου θα μείνει πάντα κοντά μας όσα χρόνια κι αν περάσουν μέσα από τις υπέροχες ελληνικές ταινίες που πρωταγωνίστησε και το μοναδικό υποκριτικό ταλέντο της. Η Γεωργία Βασιλειάδου είχε μια κόρη την Φωτεινή που την φώναζε Τοτούλα και η οποία δεν ασχολήθηκε ποτέ με το θέατρο. Η μεγάλη μας ηθοποιός μεγάλωσε μόνη της, με αγάπη τη μοναχοκόρη της και όπως έχει δηλώσει η Φωτεινή την έπαιρνε συχνά μαζί της στα παρασκήνια των θεάτρων όπου έπαιζε.

Η Φωτεινή Βασιλειάδου έκανε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Αποστολίδη ο οποίος διατηρούσε για πολλά χρόνια κατάστημα με δερμάτινα είδη στη γωνία Αιόλου και Σοφοκλέους και εκεί τον βοηθούσε η κόρη της αείμνηστης Γεωργίας Βασιλειάδου. Απέκτησαν δυο κόρες, την Κατερίνα και την Τζίνα. Η Φωτεινή Βασιλειάδου κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και είναι σπάνιες οι φορές που έδωσε συνέντευξη για τη μητέρα της.

Ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Κωστίνης που τη γνώριζε από παιδί δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook μια παλαιότερη φωτογραφία με την Φωτεινή Βασιλειάδου στην οποία φαίνεται η απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της Γεωργία. Το okmag επικοινώνησε με τον ηθοποιό ο οποίος μας είπε ότι το ζευγάρι έζησε μια ευτυχισμένη ζωή και ότι ο σύζυγός της ήταν έξω καρδιά! Μάλιστα, όταν πήγαινε ως παιδί στο μαγαζί του πάντα του έδινε σοκολάτες.

Ο Μάκης Κωστίνης με την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή. (φωτό Αρχείο Μάκη Κωστίνη)

Το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Βασιλειάδου – Αποστολίδη

Η Φωτεινή είχε δώσει το πολύτιμο αρχείο της Γεωργίας Βασιλειάδου στην κόρη της και εγγονή της ηθοποιού που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πριν από 1,5 χρόνο και βύθισε στο πένθος της οικογένεια. Από τότε η Φωτεινή Βασιλειάδου αποτραβήχτηκε απ’ όλα.

Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο instagram φωτογραφία της αξέχαστης Γεωργίας Βασιλειάδου με την εγγονή της το 1959

Διαβάστε επίσης: Γεωργία Βασιλειάδου: Τα Χριστούγεννα που είχε περάσει εντελώς μόνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ