Μια νέα κοσμική εμφάνιση έκαναν στη Νότια Ιταλία ο Φίλιππος και η σύζυγός του, Νίνα Φλορ. Μετά το ταξίδι στην Κυανή Ακτή και τις βόλτες στη Γαλλική Ριβιέρα, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η χρυσή κληρονόμος ταξίδεψαν για την Ιταλία.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού χώρου στο gala που πραγματοποιήθηκε στη Villa Astor στο Σορέντο της Ιταλίας. Το ξεχωριστό event με φόντο τη θάλασσα διοργανώθηκε από τις εταιρείες Aquazzurra και Mytheresa και αποτέλεσε ένα dolce vita Σαββατοκύριακο για τους rich and famous.

Η Villa Astor μεταμορφώθηκε σε έναν ολάνθιστο κήπο για τις ανάγκες του δείπνου στους καλεσμένους, ενώ η μαγευτική θέα και τα κεριά δημιούργησαν ένα ξεχωριστό θέαμα για τους παρευρισκομένους.

Ανάμεσα στις εκλεκτές παρουσίες που βρέθηκαν εκεί ήταν ο Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ στη νέα κοσμική τους εμφάνιση. Ο Φίλιππος επέλεξε black and white look, με μαύρο παντελόνι, λευκό σακάκι και πουκάμισο και μαύρο παπιγόν. Η σύζυγός του ήταν επίσης εντυπωσιακή επιλέγοντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα συνδυασμένο με σανδάλια.

Η επίσημη εμφάνιση που έκαναν ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ στη Νότια Ιταλία.

Ακόμη, το «παρών» έδωσε το μοντέλο Σανίνα Σάικ, ο Τζώρτζο και η Καρολίνα Μπούλγκαρι, o συνιδρυτής της εταιρείας, Aquazzurra, Εντγκάρντο Οσόριο και ο Ρικάρντο ντε Αλμέιντα Φιγκουειρέντο.

Η Νίνα Φλορ μάλιστα έστειλε και το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media στους δυο φίλους της: Εντγκάρντο και Ρικάρντο για τα 10 χρόνια επιτευγμάτων που έχουν σημειώσει στον επιχειρηματικό κόσμο.

«Αγαπημένοι μας φίλοι, Εντγκάρντο και Ρικάρντο. σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τον ξεχωριστό κόσμο σας με εμάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Συγχαρητήρια για τα 10 χρόνια και ακόμη περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ