«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό», ξεκινά η χαρμόσυνη ανακοίνωση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση κάτω από την φωτογραφία με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. Το ζευγάρι ποζάρει με λευκά t-shirts ενώ στο δικό της γράφει «new generation loading».

«Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά», συμπληρώνει η Εριέττα Κούρκουλου. «Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό».

Λίγους μήνες νωρίτερα η ίδια είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασαν στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. «Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας», είχε περιγράψει τότε και φαίνεται πως ήρθε το τηλεφώνημα που περίμενε.

Λίγες μέρες νωρίτερα την είδαμε να εγκαινιάζει ως πρόεδρος του Ιδρύματος Matilda μια μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά ενώ γνωστός είναι και ο αγώνας που δίνει όλα αυτά τα χρόνια για τα ζώα. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στο Marie Claire και την Αναστασία Καμβύση για όλα αυτά που της έμαθαν τα ζώα για τον εαυτό της και τη δημιουργία οικογένειας. «Μου έμαθαν ότι πρέπει να μεγαλώσω τα παιδιά μου λέγοντάς τους πάντα την αλήθεια και μεταφέροντάς τους τις αξίες που μου πήρε χρόνια να καλλιεργήσω. Μου έμαθαν ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι η προφορά, ο σεβασμός και η αγάπη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ