«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά», γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τη φουσκωμένη κοιλιά της. Είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της και ο λόγος είναι τα αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους για τη μικρή αποχή της από τα social media.

«Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική. Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», συνέχισε. H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκάλυψε με αυτό τον τρόπο και ότι ο γιος της θα πάρει το όνομα του αείμνηστου μπαμπά της, Νίκου Κούρκουλου.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μέσα από το Instagram της στα μέσα του Οκτώβρη. «Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά», έγραψε ανάμεσα σε άλλα. «Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό».

Λίγους μήνες νωρίτερα η ίδια είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασαν στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. «Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας», είχε περιγράψει τότε και φαίνεται πως ήρθε το τηλεφώνημα που περίμενε.https://www.instagram.com/p/CQMNORKFRn5/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=562&rd=https%3A%2F%2Fwww.okmag.gr&rp=%2Fpeople%2Ferietta-kourkoulou-vyron-vasileiadis-tha-ginoun-goneis%2F#%7B%22ci%22%3A1%2C%22os%22%3A2027.199999999255%7D

Λίγες μέρες νωρίτερα την είδαμε να εγκαινιάζει ως πρόεδρος του Ιδρύματος Matilda μια μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά ενώ γνωστός είναι και ο αγώνας που δίνει όλα αυτά τα χρόνια για τα ζώα. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στο Marie Claire και την Αναστασία Καμβύση για όλα αυτά που της έμαθαν τα ζώα για τον εαυτό της και τη δημιουργία οικογένειας. «Μου έμαθαν ότι πρέπει να μεγαλώσω τα παιδιά μου λέγοντάς τους πάντα την αλήθεια και μεταφέροντάς τους τις αξίες που μου πήρε χρόνια να καλλιεργήσω. Μου έμαθαν ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι η προφορά, ο σεβασμός και η αγάπη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ