Η Έλλη Στάη ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της «Μεγάλης Εικόνας» στο Mega και μίλησε για όλα.

Τη δημοσιογραφία, τη θέση των γυναικών στην κοινωνία, την κοινωνική και την προεκλογική επικαιρότητα έως την επιτυχημένη διαδρομή της, τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της, τους ανθρώπους που γνώρισε και συνεργάστηκε αλλά και τις προσωπικές αναζητήσεις σε διάφορες φάσεις της ζωής της.

Κρίνοντας την πορεία της τηλεόρασης ως Μέσου διέκρινε πως «έχει μειωθεί η πρωτοκαθεδρία της πιθανόν είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο που συνυπάρχει με το διαδίκτυο. Ο μεγάλος σταρ ως μέσο δεν υπάρχει».

Η Έλλη Στάη έκανε τα πρώτα της βήματα σε χρόνια οι άνδρες είχαν τον πρώτο λόγο στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά ξεπέρασε τα όποια εμπόδια και γρήγορα εδραίωσε την παρουσία της χωρίς να βάζει νερό στο κρασί της.

Η δημοσιογράφος «άνοιξε την καρδιά» της στη συνέχεια για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

«Έχω περάσει κατάθλιψη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί όποιος το συναντά πρώτη φορά αυτό δεν το ξέρει καθόλου. Μου συνέβη στα 40 όταν ήμουν σε φάση μεγάλης επαγγελματικής ανέλιξης. Με ταλαιπώρησε αρκετά, φάνηκε και το είπα στον επαγγελματικό μου χώρο τότε. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις στην πρώτη του κρούση».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ