Η Νίκη Λυμπεράκη επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με τη «Μεγάλη εικόνα» στο Mega. Πρώτη της καλεσμένη για τη σεζόν η σιδηρά κυρία της ελληνικής δημοσιογραφίας, Έλλη Στάη. Σε μια προσωπική, εκ βαθέων συζήτηση η Έλλη Στάη μιλάει για τα πάντα. Τη δημοσιογραφία, τη θέση των γυναικών στην κοινωνία, την κοινωνική και την προεκλογική επικαιρότητα έως την επιτυχημένη διαδρομή της, τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της, τους ανθρώπους που γνώρισε και συνεργάστηκε αλλά και τις προσωπικές αναζητήσεις σε διάφορες φάσεις της ζωής της. Μαζί με τη Λυμπεράκη επισκέπτονται και τον Εθνικό Κήπο στον οποίο η Έλλη Στάη συνηθίζει να αθλείται. Η δημοσιογράφος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που έπεσαν στο τραπέζι, όπως αποκαλύπτει η Νίκη Λυμπεράκη, και δεν διστάζει να αναφέρει ότι δεν θα έλεγε όχι στην πολιτική.

«Θα το έκανα φτάνει να είχα κάποια συγγένεια και ταύτιση σε αυτό που θα έπρεπε να υπηρετήσω και να βγάλω προς τα έξω», λέει στο preview βίντεο που προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα».

Παράλληλα αποκαλύπτει και πιο προσωπικές πτυχές της. «Η ματαιοδοξία είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση, αλλά θέλει ζύγισμα. Μπορεί να ξεπεράσει τα όριά της πάρα πολύ εύκολα. Δεν νομίζω ότι τα ξεπέρασα ποτέ. Αν κάτι είχα στη ζωή μου ήταν αυτή η ισορροπία και η δυνατότητα να ζήσω εκτός φώτων. Δεν νομίζω ότι στη ματαιοδοξία την έχω πατήσει. Σε άλλα πράγματα πιθανότατα. Στην ανασφάλεια τη συναισθηματική που είχα πάντα και που κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει την έχω πατήσει. Δηλαδή ψάχνοντας την ασφάλεια στο συναίσθημα από τους άλλους μπορεί να έχω κάνει και πολλές λάθος επιλογές»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ