Η Έλενα Ακρίτα είναι μία δημοσιογράφος με άποψη και αιχμηρή πένα. Η δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην παροπυσιάστρια, προτιμά να μιλάει για όσα απασχολούν την κοινωνία και όχι για τα προσωπικά της.

Την Κυριακή ωστόσο ανέβασε μια φωτογραφίας στο Instagram από την ημέρα του γάμου της με τον Γιώργο Κυρίτση. Παντρεμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2012 οι δυο τους ποζάρουν στην φωτογραφία χαμογελαστοί με τη νύφη να φορά ένα κομψό μακρύ φόρεμα, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Το ζευγάρι είχε φροντίσει να κρατήσει την είδηση του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα η Ελενα Ακρίτα είχε γνωστοποιήσει τον γάμο, μία μέρα μετά την τέλεσή του, μέσω Facebook.

Όσο αφορά τη νέα ανάρτηση της Κυριακής η Ακρίτα μέσα από το κείμενό της η Ακρίτα ούτε λίγο ούτε πολύ, κάνει ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της.

«Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε τριάντα χρόνια. Από την πρώτη μέρα νιώθαμε την ανάγκη να περπατάμε χέρι χέρι. Ποτέ δίπλα δίπλα χωρίς να κρατιόμαστε. Τον πρώτο καιρό ως παράνομο ζευγάρι τραβούσαμε βιαστικά τα χέρια μας όταν πλησίαζε κάποιος. Αργότερα δεν χρειαζόταν πια να είμαστε “προσεχτικοί”. Είναι εκπληκτικό ο άνθρωπος σου να σε κρατάει γερά ύστερα από τόσες δεκαετίες αγάπης. Πάντα έτσι να περπατάμε αυτό είναι το όνειρο μου. Σίγουρα κάποτε θα το κάνουμε και για πρακτικούς λόγους. Κάτι αρθριτικούλια, κάτι ρευματισμοί θα κρατιόμαστε αγάπη μου κούτσα κούτσα μην γκρεμοτσακιστούμε. Αλλά πάντα θα θυμάμαι την πρώτη φορά που πιαστήκαμε από το χέρι για να περάσουμε την οδό Δεριγνύ. Κι άλλαξε η ζωή μας κι άλλαξε ο κόσμος μας» γράφει η Έλενα Ακρίτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ