Μια ιδιαίτερη συνέντευξη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην εκπομπή Ηappy Day και τη Σταματίνα Τσιμιτσιλή. Σε αυτή την εκ βαθέων εξομολόγηση, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρθηκε στη σκληρή μάχη που έδωσε ο πατέρας της με τον καρκίνο. Ο ίδιος «έφυγε» πριν από μερικούς μήνες.

«Ο καρκίνος είναι μία μάχη που δίνει όλη η οικογένεια, δηλαδή η μητέρα μου ήταν στρατιώτης στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου, που ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος με διδακτορικό, αξεπέραστο λόγο και σκέψη, όταν στο τέλος πήγε ο καρκίνος στον εγκέφαλο δεν καταλάβαινε τίποτα. Αυτό για τη μητέρα μου ήταν το πιο σκληρό απ’ όλα» είπε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου,

Και συνέχισε συγκινημένη: «Ο πατέρας μου διαγνώστηκε τον Ιανουάριο του 2021. Στο στάδιο που ήταν, οι πιθανότητες για επιβίωση 5 χρόνια ήταν στο 6%. Αλλά είπε πως θα το προσπαθούσε. Ήταν πολύ δυνατός. Βλέπεις τον άνθρωπό σου να λέει ότι θα τα καταφέρει κι εσύ να ξέρεις ότι δεν θα τα καταφέρει».

«Έβλεπα τον πατέρα μου να φοράει το βράδυ το σκουφάκι πριν κοιμηθεί, για να μη γίνει όλο το κρεβάτι μέσα στα μαλλιά, επειδή του έπεφταν από τον καρκίνο. Και λες, “ο πατέρας μου, που είναι τόσο όμορφος και περήφανος, το φοράει αυτό γιατί πιστεύει ότι θα τα καταφέρει”. Και είναι πολύ δύσκολο» τόνισε συγκινημένη. «Είναι μια μάχη που εμείς χάσαμε αλλά πολλοί κερδίζουν. Η εικόνα των γυαλιών του πατέρα μου στο κομοδίνο χωρίς το πρόσωπό του ήταν γροθιά στο στομάχι» είπε στο τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ