Αγαπημένους ανθρώπους της και συνεργάτες είχε στο πλευρό της στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ανάμεσα στους καλεσμένους της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο διάσημος Έλληνας hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος. Από τα χέρια του έχουν περάσει τα πιο διάσημα και λαμπερά πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι επί πολλά χρόνια συνεργάτης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο άνθρωπος ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το νέο της look μετά την δικαστική περιπέτεια με τον πατέρα της και την απαλλαγή της από την νομική κηδεμονία του.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τη σημαντική ημέρα του γάμου της. Ήταν μάλιστα και υπεύθυνος για μέρος του hair look της όπως το χρώμα και τα extension που χρησιμοποίησε η ποπ σταρ για να ολοκληρώσει τη νυφική της εικόνα.

«Συγχαρητήρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι για τον όμορφο γάμο σας. Σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί. Σας αξίζει όλος ο κόσμος. Σας ευχαριστώ που ήμουν μέρος της ξεχωριστής ημέρας σας», έγραψε στο μήνυμα με τις ευχές του ο Δημήτρης Γιαννέτος.

«Τη θαύμαζα από μικρός και η πρότασή της να συνεργαστούμε ήταν κάτι απρόσμενο», είχε πει ο Δημήτρης Γιαννέτος σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη Μπρίτνεϊ.

Παράλληλα, ο hair stylist δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της τραγουδίστριας και πόζες του με την ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην έπαυλη της 40χρονης τραγουδίστριας στην Καλιφόρνια.

Παρόντες στην πιο όμορφη στιγμή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι ήταν και πολλοί διάσημοι. Ανάμεσά τους η Μαντόνα, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον, η Σελένα Γκόμεζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ